HOME

BOWLING TENPIN: BONS RESULTATS DE LES CATALANES AL MUNDIAL  (16.09.2011)

Les representants catalanes, Rosa Mas i Cristina Sanz, han obtingut bons resultats al World Women Championships que es va celebrar a Hong Kong de l’1 al 12 de setembre, amb la participació de 173 esportistes de 53 federacions del món.

Rosa Mas, amb un  total de 4.676 pals (194,83 de mitjana), es va classificar en la posició 133, mentre Cristina Sanz, amb un total de 4.524 pals (188,50 de mitjana), es va classificar en la posició 143.

Cal destacar la primera sèrie de Cristina en la prova individual que, amb un total de 1216 pals (202,67 de mitjana), es va situar en la posició 34 del seu squad, i la darrera sèrie de Rosa Mas de 1245 (207,50 de mitjana), en la prova d’equips de cinc.

L’americana Shannon Pluhowski es va erigir campiona del mundial 2011, en imposar-se a la jugadora de Singapur Dphane Tan, per 3 a 1 a la final master.