HOME

BOWLING TENPIN: MAS I LUCAS, CAMPIONS DEL TORNEIG SOCIAL DEL JOVENTUT AL-VICI C󷷷B󷷷  (20.09.2011)

La parella del Club Vallès formada per Valentí Mas i Sergio Lucas es va proclamar campiona del II Torneig Social Joventut Al-vici, C.B., en imposar-se per 49 pals en la partida de defensa de posició contra la parella del Club Sweetrade formada per Artur Colomer i Raúl Gálvez. Els juvenils, Àlvar Cardona i Jordi Martí del  Club Barcelona, van assolir la tercera posició en vèncer Marcial Ovide i Moisés Pérez del Club Diagonal.

La competició, organitzada pel Joventut Al-vici C.B. amb l’homologació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, va tenir lloc a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts del 10 al 18 de setembre, amb la participació d’un total de 52 parelles.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Joan Creus i Ricardo Franco, president del Club i director del torneig respectivament.