HOME




   
 
BOWLING TENPIN: VII EUROPEAN WOMEN’S MASTERS 2011 - PRESIDENT SAMARANCH TROPHY   (05.10.2011)
     
 

Del 6 al 9 d'octubre tindrà lloc la VII European Women’s Masters, on competeixen jugadores de deu federacions membres de la World Tenpin Bowling Association (WTBA), a les instal.lacions de Bowling Pedralbes (Barcelona).


Més de 50 jugadores, procedents d’Anglaterra, Colòmbia, Dinamarca, Finlàndia, França, Holanda, Suècia, Malta, Ucraïna i Catalunya participaran en la competició i lluitaran per arribar a la final.


S’espera un alt nivell de joc ja que seran presents les millors jugadores del circuit europeu, Joline Persson-Planefors, Nina Flack, Rebecka Larsen (Suècia) Britt Bröndsted (Dinamarca), Clara Juliana Guerrero i Luz Adriana Leal, (Colombia), Daria Kovalova (Ucraïna), Nicki Ainge i Kristen Penny (Anglatera). Cal destacar la participació de Krista Pöllänen (Finlàndia) campiona d’Europa 2011, la danesa, Mae Ginge Jensen campiona de l’edició anterior i Niki Schiza (Xipre), campiona del màster de la Copa Mediterrani 2011. Sandra Torrents, Cristina Sanz i Rosa Mas, són les catalanes més destacades.


El President Samaranch Trophy de bowling és un trofeu exclusiu per a les jugadores sub-20 que participaran en aquesta competició. Joan Antoni Samaranch va voler donar el seu nom per premiar les jugadores més joves des de la primera edició.


La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquest campionat, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català d'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


Bowlingcat.TV  retransmetrà en directe la final a través del web de la FCBB i TV3 emetrà un reportatge amb els millors moments del campionat.


  http://www.fcbb.cat/women_master/index.htm


Foto: Guardonades 2010, les daneses Mai Ginge Jensen i Kamilla Kjeldsen, la sueca Rebecka Larsen, la colombiana Clara Juliana Guerrero i la letona Marija Tkacenco.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades