HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA NOVA LLIGA CATALANA  (05.10.2011)
     
 

L’1 d’octubre va començar la temporada de competicions de bitlles catalanes amb una reestructuració profunda de les seves competicions tant d’equips com individuals.


Per una banda, les diferents lligues territorials han deixat pas a la Lliga Catalana on prenen part 87 equips de tot Catalunya, repartits en 11 grups seguint criteris de proximitat territorial, però sense tenir en compte la divisió oficial del territori. Cada grup disputa una lliga regular a doble volta, jugant-se dues partides en cada jornada de competició. Al final d’aquesta lliga, els dos millors equips de cada grup es classifiquen per disputar el Campionat de Catalunya de Clubs. El cap de setmana 1/2 d’octubre, el grup 2 de lliga Catalana ja va començar la competició. La resta de grups es posaran en marxa els dies 8/9 d’octubre.



Igualment es disputen lligues territorials (Barcelona, Camp-Priorat, Girona, Selva-Alt Maresme, Terres de l’Ebre i Terres de Ponent) però amb una nova orientació, com un espai de formació i promoció de nous jugadors i jugadores.


D’altra banda, també es posaran en marxa tres circuits de competició individual, segons les categories d’edat dels participants: un circuit sènior, reservat a jugadors i jugadores cadets, juvenils i sèniors, un circuit sub 25, per a aquestes mateixes categories però amb limitació d’edat, i un circuit infantil per a les categories benjamina, alevina i infantil. Els millors jugadors i jugadores d’aquests circuits es classificaran per disputar el Campionat de Catalunya Individual.


http://www.fcbb.cat/regles_bitcat.asp


 

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades