BOWLING TENPIN: BONA COMPETICIÓ DE LA SELECCIÓ CATALANA A LA 47A COPA DEL MÓN QUBICA-AMF  (14.12.2011)

Luz Adriana Leal i Moisés Pérez, representants de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, es van classificar en la 25a i 28a posició respectivament, a la 47a Copa del Món Qubica-AMF, un dels torneigs més prestigiosos d’aquest esport, on van participar 150 jugadors (81 homes i 69 dones) de 81 federacions.

Tots dos van fer una bona competició.  Luz Adriana Leal, amb una sèrie inicial de 1111 pals (222,2 de mitjana), es va situar en la 4 posició de la classificació provisional. Finalment 2 pals van separar-la d’entrar als quarts de final. Moisés Pérez,  amb una suma total de 4254 pals (212,70 de mitjana), es va classificar en la posició 28 a només 18 pals per poder disputar els quarts de final.

Aumi Guerra (República Dominicana) va guanyar per segon any consecutiu la competició femenina i Jason Belmonte (Austràlia) va ser el campió masculí d’aquesta edició que va tenir lloc a Johannesburg (Sud-àfrica) del 30 de novembre al 7 de desembre.