HOME




   
 
BOWLING TENPIN: L’EQUIP DEL NOU BOWLING CLUB FEMENÍ, CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA DE SEGONA DIVISIÓ   (04.03.2012)
     
 
L’equip femení del Nou Bowling Club de Mataró, format per Montserrat Sánchez, Gemma Garcia, Susanna Llaona, Anna Fraile i Àfrica Puig, aconsegueix l’ascens a primera divisió en  proclamar-se campiones de la Lliga de 2a divisió femenina en la darrera concentració celebrada aquest cap de setmana a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.

El conjunt de Mataró, amb un total de 97 punts, es va imposar a l’equip del Club Flecha -1 de Barcelona amb 85 punts, format per Ana Delgado, Montserrat Bayo, Pilar Franco, M. Carmen González, Marisa Sanz, Silvia Angelet i Mònica Beltran. Els dos equips van rivalitzar en el decurs de tota la competició per mantenir el lideratge i assolir l’ascens.


La segona divisió femenina, l’han format sis equips: Nou BC de Mataró, CB Flecha-1 i Tamariu BC de Barcelona, Xtreme B.C. de Collbató, Diamond B.C. de Sabadell i C.B. Penedès de Sant Jaume del Domenys.  La competició de Lliga està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: L’equip campió


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades