HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ MASCULINA  (08.03.2012)
     
 

El cap de setmana passat va quedar definida la composició dels equips que participaran a la final pel títol de la lliga catalana de primera divisió que tindrà lloc el diumenge 17 de juny a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.


L’equip del Bowling Club Diagonal de Barcelona, format per Marcial Ovide, Moisés Pérez, Axel Guimó, Benito Boira, Francisco Hernández, Francisco Súarez, Pierre Luc Sánchez i Ricardo Gallego, encapçala la classificació del grup A, seguit del del Sweetrade Bowling Club de les Franqueses, format per Artur Colomer, Víctor Hurtado, Joan Piqué, Eduardo Fernández i Raúl Gálvez. L’equip del Club Cats de Mataró, format per Xavier Comas, Pedro López, Manuel Hernández, Rafael Puig i Pablo Corbalan, és el tercer classificat a la final del grup A.


Encapçala la classificació per a la final del grup B l’equip del Club Barcelona, format per Àlvar Cardona, Josep Guàrdia, Manel Ciero, Álvaro J Cardona i Jordi Martí. La segona plaça ha estat per al Joventut Al-vici C.B. de Barcelona, format per Borja Hernanz, Ignasi Moles, David Ansaldo, Lluís Montfort Gómez, Lluís Montfort Rifé, Fernando Gómez, Joan Creus i Ricardo Franco, i en la tercera posició, l’equip Empuriabrava Cat de Figueres, format per, Albert Viñolas, Carlos Domínguez, Manel Albert, Jordi Guimó, Narcís Sistach i Carlos Martí.


Els equips C.B. Comarcal de Terrassa, Club Seven- 3 de Sant Esteve Sesrovires, Xtreme Bowling Club de Collbató, Club Esportiu Black Bowl de Platja d’Aro, Mediterrània BC de Barcelona i Les  Gavarres BC de Reus, disputaran la final de permanència.


La lliga catalana està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb els suport del Consell Català de l’Esport.


 http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: L’equip del Cats Bowling Club


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades