HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CLARA GUERRERO TORNA A GUANYAR L’EUROPEAN WOMEN’S MASTERS  (18.03.2012)
     
 







.


.


.


.


.


.


.


La colombiana Clara Guerrero ha tornat a guanyar la danesa Mai Ginge Jensen  en la final d’avui de la VIII European Women’s Masters en tres partides molt igualades a les pistes de Bowling Pedralbes (Barcelona).


En els enfrontaments de semifinals, Mai Ginge Jensen s’ha imposat a l’alemanya  Birgit Poeppler per 2 a 0 i Clara Juliana Guerrero ha vençut la sueca Rebecka Lasen per 2 a 1.  

Bowlingcat.TV ha retransmès en directe la final a través del web de la FCBB i està preparant un reportatge que es podrà veure pròximament a Esport3.


L’alemanya Birgit Poeppler i la sueca  Rebecka Larsen s'han classificat en tercer i quart lloc respectivament, i la sueca Elin Adolfsson ha obtingut el premi especial per a les jugadores sub-20 President Samaranch Trophy.


El campionat s'ha tancat amb el lliurament de trofeus a càrrec d’Albert de Gregorio,  director de Grans Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports  de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Roser Romero, gerent de la FCBB, i Lluís Montfort, vocal de la FCBB, amb la presentació del periodista Keith Halle i de la representant de la FCBB, Clara Roca.


Aquesta edició ha destacat per l’alt nivel de joc. L’alemanya Birgit Poeppler  ha obtingut la millor sèrie de classificació amb 1465 pals (244,26 de mitjana) a les sèries de classificació i ha aconseguit una partida perfecta, 300 punts.


A la competició. hi han participat 60 jugadores de 15 federacions amb   la presència de les millors jugadores del rànquing europeu. Les  catalanes millor classificades han estat  Cristina Sanz (33a) i Rosa Mas (42a).





Foto: Clara Guerrero amb Joan Ricart i Albert de Gregorio


 http://www.fcbb.cat/women_master/cat/index.htm


  


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades