HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LIA MOJARRO I MARCIAL OVIDE CAMPIONS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT  (27.05.2012)
     
 
 Lia Mojarro del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires i Marcial Ovide del Club Diagonal de Barcelona, s’han erigit campions al Campionat de Catalunya Individual Absolut, celebrat a les instal·lacions de Bowling Pedralbes del 21 al 27 de maig.

Lia Mojarro amb un total de 4373 pals (182,21 de mitjana), s’ha imposat a Sandra Torrents en la darrera en la sèrie per només 10 pals. Les dues jugadores han mantingut una pugna particular per títol, el tercer lloc i medalla de bronze ha estat per Rosa Mas del Club Vallès de Terrassa, amb 4257 pals i una mitjana de 177,38. Cal destacar les màximes partides assolides per,  Lia Mojarro 279 pals, en categoria femenina i en categoria masculina, Joan Creus del Club Joventut Al-vici amb 265 pals. 


En la categoria masculina, Marcial Ovide amb un total de 4886 (203,58 de mitjana),, no ha donat treva als seus companys liderant en tot moment la prova. La segona posició ha estat per Moisés Pérez del Club Diagonal de Barcelona, amb 4687 pals, seguit per Raúl Gálvez del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès.


Un total de 48 esportistes han pres part a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport. Roser Romero, gerent de la Federació, ha fet el lliurament de medalles als campions.


Marcial Ovide i Lia Mojarro representaran la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a la Copa d’Europa de Campions, que tindrà lloc a Den Hague (Països Baixos)  del 15 al 22 d’octubre.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Fotos: Marcial Ovide i Lia Mojarro / Podi


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades