HOME




   
 
BITLLES CATALANES ANTONIO VELASCO I ASCENSIÓN HIDALGO, CAMPIONS DE CATALUNYA   (05.06.2012)
     
 

Antonio Velasco (C.B.C. Llofriu), i Ascensión Hidalgo (C.B. Sant Llorenç la Mola) es van proclamar campions de Catalunya de bitlles catalanes el passat diumenge 3 de juny a Salomó (Tarragonès) en la catorzena edició d’aquesta competició on van participar 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 11 noies de categoria Sub 25.


Antonio Velasco va superar en la final Lluís Tolosa (Vallverd), segon classificat, Dionisio Carrera (los del Huerto), tercer, i Juanjo Segura (Begur) i Alfons Peña (Vilabrú), quart i cinquè classificats, respectivament. Per la seva banda, Ascensión Hidalgo va imposar-se en la final a Anna Maria Suñé (Ametllers), segona, Clara Solé (Siuranenc d’Horta), tercera, i Teresa Mercader (Cervera) i Judith Picón (Amposta), quarta i cinquena classificades, respectivament.


Els millors classificats en categoria Sub 25 i campions de Catalunya d’aquesta categoria van ser Gerard Albiol (la Galera), i Clara Solé (Siuranenc d’Horta), seguits de Jaume Pons (Parlavà), i David Cibeira (Siuranenc d’Horta), en categoria masculina, i de Judith Picón (Amposta), i Marta Solé (Siuranenc d’Horta), en femenina.


També va tenir lloc el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de 5 nens i 5 nenes de cada categoria. Els nous campions de Catalunya d’aquestes categories són: Ot Guasch (Badalona) i Irian Segura (Catalònia de Jesús) en la categoria infantil; Arnau Mas (Mallorquines-Sils) i Irati Bort (Siuranenc d’Horta), en la categoria alevina, i Albert Ferrando (Salamonenca) i Aina Teno (Siuranenc d’Horta) en  la categoria més jove, la benjamina.




El XIV Campionat de Catalunya va estar organitzat per la secció de bitlles de la Societat Cultural Salamonenca, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament de Salomó, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l’Esport. En el lliurament de premis Anton Virgili, alcalde de Salomó, i Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, van acompanyar Joan Borras, president de l’entitat organitzadora del campionat, la Societat Cultural Salamonenca.


   


Foto 1: Antonio Velasco (C.B.C. Llofriu), i Ascensión Hidalgo (C.B. Sant Llorenç la Mola), campions de Catalunya 2012

Foto 2: podi masculí:1. Antonio Velasco, 2. Lluís Tolosa (Vallverd) i 3. Dionisio Carrera (los del Huerto).


Foto 3: podi femení: 1. Ascensión Hidalgo, 2. Anna Maria Suñé (Ametllers) i 3. Clara Solé (Siuranenc d’Horta).

Foto 4: categoria Sub 25,  categoria masculina: 1. Gerard Albiol (la Galera), 2. Jaume Pons (Parlavà) i 3. David Cibeira (Siuranenc d’Horta).

Foto 5: categoria Sub 25, categoria femenina: 1. Clara Solé (Siuranenc d’Horta) i 3. Marta Solé (Siuranenc d’Horta).


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades