HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA LLIGA TERRES DE L’EBRE 2020/2021  (14.10.2020)
     
 

Les pistes de bitlles de El Perelló (Baix Ebre), van acollir el passat diumenge dia 11 d’octubre, la posada en marxa de la Lliga Terres de l’Ebre 2020/2021, que degut a les actuals circumstàncies només compta amb la participació de vuit equips de quatre clubs del Montsià i el Baix Ebre.


La Galera A, Cérvol Vinaròs i el Perelló C van guanyar les dues partides en joc i lideren la classificació. Masdenverge i el Perelló A van guanyar una partida cada equip, mentre que la Galera B, el Perelló B i Fora Forat Vinaròs van perdre les dues.


Un cop acabada la competició es va duu a terme, el lliurament dels trofeus de la Lliga 2019-2020, l’acte va estar presidit per l’Alcaldessa de El Perelló, Sra. Maria Cinta Llaó, acompanya de Joan Ricart, president de la FCBB, Isabel Pallarès, presidenta de l’A.J.P. de El Perelló, i Joan Francesc Brull, president de la secció de bitlles d’aquesta associació.


Els equips guardonats de primera divisió, Cérvol Vinaròs campió, la Galera B, subcampió i en tercer lloc Godall B. Catalònia Forn de Carlos B, campió, Fora Forat de Vinaròs segon classificat i completant el podi de 2a divisió l’equip C de El Perelló.



http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto – Premiats de primera i segona divisió 2019/2020


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades