HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BELLPUIG 20 ANYS PROMOCIONANT LES BITLLES  (25.01.2021)
     
 

El Club de Bitlles Sant Jaume de Bellpuig, ja porta 20 anys promocionant les bitlles catalanes a escoles i instituts, i un centenar de nens i nenes d’entre 5 i 14 anys participen a les jornades extraescolars organitzades pel club.


Dolors Florensa, presidenta del club des de la seva fundació, mostra la seva preocupació per les complicacions provocades per la pandèmia: -“fa prop d’un any que no podem fer l’activitat, tenim tancats tots els espais municipals, pistes, patis d’escola, parcs infantils”, i tem que aquesta situació provoqui el desencís d’alguns nens i nenes que veuen esvair-se la possibilitat de formar part dels equips de la selecció catalana infantil:  -“necessitem tornar a competir i il·lusionar-nos de nou”.


En el decurs d’aquest 20 anys, a banda de les activitats pròpies del club, el C.B. Sant Jaume de Bellpuig ha organitzat importants competicions oficials, com la final de la Copa Generalitat els anys 2005 i 2014, el Campionat de Catalunya Individual per a categories en edat escolar el 2008, i el Gran Premi Catalunya – Supercopa l’any 2016


Foto: entrenament a les pistes del CB Sant Jaume de Bellpuig


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades