HOME




   
 
BOWLING: LLUIS MONTFORT CAMPIÓ DE L’OPEN MORAPARK  (13.02.2021)
     
 

Lluis Montfort del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses, campió individual i de la prova de parelles juntament amb Lukas Andersson, de l’Open mensual de Morapark Bowling Center de Mora (Suècia)


En el decurs d’un mes es disputen 3 sèries de 8 partides, cada una de les sèries amb un patró d’oli diferent, per a la classificació final compten les 6 millors partides de cada una de les sèries. La final individual la disputen el 10 millors de les dues millors sèries de 6.


La final es va celebrar dimarts 9 de febrer, els 10 finalistes juguen una sèrie de 4 partides partint de 0,  el Lluis va entrar quart a l’steplader i es va desfer dels contrincants amb facilitat, a la primera partida va eliminar al tercer classificat Dennis Anderson 177 a 144, tot seguit va superar al segon classificat Nicholas Baad 225 a 152 i finalment es va fer amb el títol guanyant a Kjell Wikstrom per 244 a 176.


En Lluis es va traslladar a Mora, ciutat de la regió de Dalarna a Suècia on de la ma de Mikael Alfredsson director de Morapark li va sortir l’oportunitat d’ impartir classes de bowling als joves,   a causa de la pandèmia i de l’atura esportiva del nostre país no podia exercir la seva tasca. A Suècia està permès organitzar competicions entre els clubs membres de cada bolera, les instal·lacions de Morapark organitza mensualment un open amb els esportistes dels clubs membres.


Cal destacar que el nostre esportista a més, va assolir la millor sèrie de 8 partides de les sèries de classificació amb un total de 1968 pals (246 de mitjana), en Lukas Andersson que només té 17 anys va assolir el seu 5è 300 en 4 mesos, en Lukas és un dels joves que entrena Lluis.


Foto: Lluis Montfort



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades