HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA COMPETICIÓ INDIVIDUAL  (02.03.2021)
     
 

Aquest diumenge dia 7 de març es posa en marxa la competició individual de bitlles catalanes corresponent a la temporada 2020/2021. La participació està limitada per les mesures anti-covid marcades pel PROCICAT, però tot i això hi prendran part un total de 47 esportistes (33 homes i 14 dones), representant a 17 clubs de tot Catalunya.


En aquesta primera jornada, els bitllaires dels diferents clubs es repartiran en quatres seus diferents. A la Galera (Montsià), hi participaran representants dels clubs de Godall, El Perelló, La Galera i La Sénia, on fa ja unes setmanes que entrenen de cara a l’inici d’aquesta competició. A Tordera (Maresme), hi competiran els bitllaires de la Penya del Bistec, mentre que a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), ho faran els jugadors i jugadores de diferents clubs de Lleida: Bellpuig, Castellserà, Olius, Ponts i Tàrrega.


Castellar del Vallès acollirà un total de 19 bitllaires, sent la seu on hi haurà més participació. Aquests esportistes representaran a clubs de les comarques barcelonines com són Colobrers (Castellar del Vallès), Fartucs Bitlles (Cornellà de Llobregat), Poblenou (Barcelona), Sant Martí Sarroca, Siuranenc d’Horta (Barcelona), Termites Llefià (Badalona) i Vilafranca.


Foto:  Jornada de competició individual a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades