HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COMPETICIÓ INDIVIDUAL – JÚLIA BIGAS I JORDI VILANOVA LÍDERS  (23.03.2021)
     
 

Jordi Vilanova, del Nayox Tàrrega, ha estat el millor jugador de la segona jornada de la Competició Individual de bitlles catalanes, aconseguint sumar un total de 167 punts (77 + 90 – partida perfecte), i s’ha enfilat al primer lloc de la classificació masculina. En categoria femenina, les millors de la jornada han estat Marta Solé (Siuranenc d’Horta), i Júlia Bigas (la Penya del Bistec de Tordera), que han sumat 149 punts. La jugadora del Maresme lidera la classificació femenina.


Altres bitllaires destacats de la jornada han estat Pol Viladrich (Olius), jove jugador de categoria cadet, que ha sumat 166 punts i puja fins el quart lloc de la classificació, i Manuel Rodríguez (Termites Llefià), que amb 158 punts s’ha col·locat segon. Manel Ferrer (Castellserà), continua en tercera posició.


En categoria femenina, Júlia Bigas és líder destacada, mentre que hi ha molta igualtat entre la segona i la vuitena classificades. Abril Asensio (Ponts), ha pujat a la segona posició, mentre que Nadia Segura (Fartucs Bitlles), ara és tercera. La segueixen les dues jugadors del Siuranenc d’Horta, Irati Bort i Marta Solé.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 17/18 d’abril


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Imatges de la jornada de competició individual


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades