HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA FCBB PREMIA LA BONA FEINA DEL BELLPUIG I L’OIUS  (30.03.2021)
     
 

Diumenge 28 de març, Koen Balcaen, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, va fer el lliurament de jocs de bitlles al C.B. Sant Jaume de Bellpuig i al C.B. Olius, per tal d’ajudar-los en les tasques de promoció de les bitlles catalanes que duen a terme. Han rebut els jocs, Dolors Florensa, presidenta del Bellpuig, i Toni Márquez en representació del club del Solsonès. Aquesta acció s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració del Consell Català de l’Esport.


El C.B. Sant Jaume de Bellpuig és un dels clubs veterans de la federació, i destaca per la seva capacitat organitzativa. El Bellpuig es va fer càrrec de l’organització de les finals de la Copa Generalitat els anys 2006 i 2014, el Gran Premi Catalunya el 2016, i el Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar l’any 2008.


Per la seva banda, el C.B. Olius es va incorporar a la federació l’any 2015, i avui és el club amb més llicències de jugadors i jugadores de bitlles catalanes de tot Catalunya. A més de participar en totes les competicions que organitza la FCBB, organitza diferents campionats a nivell comarcal amb un gran èxit de participació. L’any 2019, l’Olius va ser l’organitzador del Campionat Individual de Lleida.


Foto: Dolors Florensa, Toni Márquez i Koen Balcaen amb els jocs de bitlles a les pistes de Bellpuig


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades