HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TORNEN LES COMPETICIONS PER EQUIPS  (06.04.2021)
     
 

Després de mig any d’aturada forçosa, el proper cap de setmana 10/11 d’abril, torna la competició per equips de bitlles catalanes organitzades per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Un total de 59 equips de tot Catalunya competiran en la Lliga Catalana 2020-2021, que aquesta temporada estrena format degut a la situació de pandèmia que estem vivint.


 Els equips inscrits s’han distribuït en 15 grups de proximitat territorial, per tal de minimitzar al màxim els desplaçaments i no acumular massa bitllaires en un mateixa terreny de joc. Al mateix temps també s’ha repartit els equips en tres categories de qualitat, per tal que la competició tingui el màxim interès possible. Fins a finals de maig se celebraran 8 partides repartides en 4 jornades. Les diferents classificacions s’establiran sumant els punts aconseguits en totes les partides.


També està previst que els proper 6 de juny se celebri el Campionat de Catalunya de Clubs 2021, on hi participaran els sis millors equips de la primera divisió de la Lliga Catalana. Així mateix, durant tot el mes de juliol es disputarà una nova edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes.


Foto: Les pistes d’Hostalric acolliran la primera jornada de Lliga Catalana del Grup 11


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades