HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 3A JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (20.04.2021)
     
 

Després de disputar-se la 3a jornada dels Circuits Individuals de Bitlles Catalanes, dominen la classificació en categoria Sènior, Elena Folia (Amposta) i José Luís González (Sagrada Família). Els segueixen a la classificació Enriqueta Utrera (St. Martí Sarroca), i Montserrat Serra (Vic Bitlles), en categoria femenina, i Joan Puig (Siuranenc d’Horta), i Quim Caballé (la Penya del Bistec), en masculina.


En categoria Sub 25, Júlia Bigas (la Penya del Bistec), és primera, seguida d’Abril Asensio (Ponts), i Nadia Segura (Fartucs Bitlles). Pel què fa als nois, lidera la classificació Pol Viladrich (Olius), seguit de prop per Biel Poch (la Penya del Bistec), i és tercer Manuel Rodríguez (Termites Llefià).


En el Circuit Infantil lideren les classificacions femenines les jugadores d’Olius Carla Muntada en infantil, Paula Malé en alevina i Noa Viladrich en benjamina. En infantil i aleví masculí dominen els jugadors de la Penya del Bistec de Tordera Abel Caballé i Jordi Monfulleda, mentre que en categoria benjamia és Jordi Segalés, del Somiserem del Ges de Torelló, qui encapçala la classificació.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 1 i 2 de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades