HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – EL SIURANENC D’HORTA A ES POSA LÍDER DE PRIMERA DIVISIÓ  (26.04.2021)
     
 

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat la segona jornada de la Lliga Catalana de bitlles, i el Siuranenc d’Horta A, gràcies a una brillant actuació a les pistes de la Plaça Gaudí de Barcelona, s’ha posat líder de la primera divisió. Els hortencs, amb un total de 607 punts i 48 bitlles, repartits en dues fantàstiques partides de 292 i 315 punts, han estat el millor equip de la jornada.


En segona posició darrera l’equip barceloní, hi trobem el Torà que continua molt fort, i pugen fins el tercer lloc els badalonins del Termites Llefià A. La classificació de segona divisió l’encapçala el Termites Llefià C, seguit de Calella Marxa Far i El Perelló C. A tercera el Vic Bitlles continua primer, seguit del Salomó Blau i el Ponts


Individualment, els millors bitllaires de la jornada han estat Manuel Nogales (Olius A), amb 170 punts, seguit de Ferran Herrera (Siuranenc d’Horta), amb 164 i Tomàs García (Vinaròs), 162 punts. La millor jugadora ha estat Victòria González (Termites Llefià C), que ha aconseguit 152 punts, seguida de Roser Cherta (la Galera A), Lourdes Adell (Masdenverge), i Carme Marès (Calella Marxa Torretes), totes tres amb 148 punts.


La tercera jornada de la Lliga Catalana de bitlles se celebrarà el cap de setmana 8/9 de maig


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Imatges de la jornada


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades