HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS – ELENA FOLIA I QUIM CABALLÉ LÍDERS PROVISIONALS  (03.05.2021)
     
 

A l’espera de disputar-se algunes partides endarrerides de la 4a jornada dels Circuits Individuals de Bitlles Catalanes, dominen la classificació en categoria Sènior, Elena Folia (Amposta), i Quim Caballé (la Penya del Bistec).


La jugadora d’Amposta lidera la classificació femenina amb una mitjana de 80,17 punts per partida, seguida de Florentina Hernández (Olius), i Rosa Solé (Bellpuig), amb unes mitjanes de 75 i 74,83 punts. En la classificació masculina, darrera el jugador de Tordera Quim Caballé (81, 33 de mitjana), hi trobem a Josep Julià (Vall-llobrega), amb una mitjana de 80 punts, i Jordi Vilanova (Tàrrega), amb 78,25

En categoria Sub 25, Júlia Bigas (la Penya del Bistec), és primera, seguida d’Abril Asensio (Ponts), i Mariona Trullols (Olius). Pel què fa als nois, lidera la classificació Pol Viladrich (Olius), seguit de prop per Biel Poch (la Penya del Bistec), i és tercer Jordi Sanmartí (St. Martí Sarroca).


En el Circuit Infantil lideren les classificacions femenines les jugadores d’Olius Carla Muntada en infantil, Ysabel Pelegrina en alevina i Noa Viladrich en benjamina. En infantil i aleví masculí dominen els jugadors de la Penya del Bistec de Tordera Abel Caballé i Jordi Monfulleda, mentre que en categoria benjamia és Guerau Fuses, de la Sénia, qui encapçala la classificació.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 15 i 16 de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades