HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS – JORNADA FINAL  (28.05.2021)
     
 

Aquest cap de setmana se celebra la sisena i última jornada dels Circuits Individuals 2021, en els que han competit quasi 350 bitllaires de tot el país. Es disputaran les tres últimes partides de la competició que serviran per decidir els campions i campiones de les diferents categories d’edat: sènior, sub 25, infantil, alevina i benjamina.


Lideren les diferents categories femenines Elena Folia (Amposta), en categoria sènior, Abril Asensio (Ponts), en sub 25, i les jugadores d’Olius Carla Muntada, Ysabel Pelegrina i Clàudia Muntada en les categories infantil, alevina i benjamina.


Els jugadors de la Penya del Bistec de Tordera, Quim Caballé, Biel Poch, Abel Caballé i Guiu Pla lideren les classificacions masculines sènior, sub 25, infantil i alevina respectivament, mentre que el primer classificat en categoria benjamina és Guerau Fuses de la Sénia.


Les classificacions finals dels Circuits Individuals decidiran també qui seran els i les participants en els diferents Campionats de Catalunya Individuals, que es diputaran el 12 de juny a Horta – Barcelona (Barcelonès), el campionat Infantil, i a Castellar del Vallès (Vallès Occidental), el dia 13 del mateix mes els campionats sènior i sub 25.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Competició individual a Tordera (Maresme)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades