HOME




   
 
BOWLING: ÈXIT PER ALS ESPORTISTES DEL SWEETRADE ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (31.05.2021)
     
 

Els i les esportistes del Sweetrade Bowling Club - Les Franqueses, han estat els més guardonats en la 24a edició dels Campionats de Catalunya assolint podi en totes les categories i modalitats de la competició, celebrada a les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat.


Podi complert pels jugadors del Sweetrade de 1a categoria masculina, Àlvar Cardona va sumar un total de 1382 pals a la tercera sèrie disputada aquest cap de setmana i  es va fer amb l’or al superar a Manel Gimeno que liderava la prova des de la primera sèrie, el tercer lloc va ser per Carlos Domínguez. En categoria femenina Cristina Sanz i Íngrid Julià obtenen les millors classificacions de 1a divisió, mentre Maribel Monfort de l’ABCS2015 assoleix l’or de 2a categoria, seguida per Marina Sarda (Sweetrade) i M. Ángeles Garcia, també de l’ABCS2015.


El Comarcal BC de Terrassa obté les tres places del podi de la prova individual de segona categoria, Manel Ciero encapçala la classificació seguit de Eduard Albert i Francisco Hernández. Pel que fa a la tercera categoria, repeteix el Sweetrade amb Víctor Hurtado al capdavant, en segon lloc, Xavier Piqué i completant el podi Estefan Solé del Club Bowling Tomahawk de Bellvís. 


En la prova de parelles, l’or és per, en 1a categoria Carlos Domínguez i Manel Gimeno (Sweetrade), 2a categoria Eduard Albert i Francisco Hernández (Comarcal BC), 3a categoria Oliver i Amaro Cayuela (Penedès BC), 1a categoria femenina Íngrid Julià i Cristina Sanz; 2a categoria femenina Maribel Monfort i Ángeles Garcia (ABCS2015) i categoria mixta Àlvar Cardona i Marina Sardà (Sweetrade)


En la prova d’equips els Sweetrade obté les medalles d’or i argent el bronze és per l’equip A del Comarcal Bowling Club de Terrassa.


El lliurament de les medalles tindrà lloc el proper 13 de juny un cop finalitzat el màster de Catalunya que tancarà la curta temporada 2020-2021.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Les parelles campiones en cada una de les categories



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades