HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA EL C B LA PENYA DEL BISTEC ACONSEGUEIX EL SEU SEGON EL TÍTOL  (07.06.2021)
     
 

L’equip del C.B. la Penya del Bistec de Tordera, format per Biel Poch, Marià Pérez, Llorenç Serra i Joaquim Caballé, s’ha proclamat per segona vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a Igualada (Anoia), el dia 6 de juny, superant en una gran final a l’equip del  Nayox Seat Tàrrega, per 305 a 288.


En aquesta 26a edició del campionat de Catalunya hi han participat els 6 millors equips de la Lliga Catalana de Bitlles. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els dos millors s’han classificat per a la gran final. L’equip del Maresme, havia entrat com a segon millor equip en les partides classificatòries, darrera el Tàrrega. El tercer classificat ha estat el C.B. Siuranenc d’Horta, que fins ben entrada la segona partida encara tenia opcions de jugar la final. El Vinaròs, Termites Llefià i Torà s’han classificat en quarta, cinquena i sisena posició respectivament.


L’alcalde d’Igualada, senyor Marc Castells, i la regidora d’esports senyora Patrícia Illa han estat presents durant la disputa del campionat, a més de donar tot el seu suport a la magnífica organització d’aquest esdeveniment per part del C.B. Igualada. Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha presidit el lliurament de trofeus, acompanyat de Koen Balcaen, directiu de la FCBB i Salvador Gil, president del C.B. Igualada


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tots els premiats



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades