HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL AL BARRI D’HORTA DE BARCELONA  (10.06.2021)
     
 

El proper dissabte 12 de juny es disputarà a les pistes de la plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, el Campionat de Catalunya Individual Infantil de bitlles catalanes, per a les categories benjamina, alevina i infantil, amb la participació de una trentena de jugadors i jugadores de tot el país, que han aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en el Circuit Individual  Infantil.


Hi estaran representats fins a 9 clubs diferents, sent el C.B. Olius (Solsonès) i C.B. la Penya del Bistec (Tordera – Maresme), els clubs que aporten més bitllaires. També hi prendran part esportistes del C.B.C. Blanes (la Selva), C.B. el Perelló (Baix Ebre), C. Fartucs Bitlles i Bowling (Cornellà – Baix Llobregat), C.B. la Galera i C.B. la Sénia (Montsià), C.B. Somiserem del Ges (Torelló – Osona), i C.B. Vilafranca (Alt Penedès).


El Campionat estarà organitzat pel Club de Bitlles Siuranenc d’Horta, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, el Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l’Esport.


Foto: Imatge del Campionat Infantil de l’any 2018 a Tordera (Maresme)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades