HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL 2021  (14.06.2021)
     
 

El passat dissabte 12 de juny, a les pistes de la plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació d’una trentena de nens i nenes  representant a nou clubs de tot el país.


El C.B. Olius s’ha endut la major part dels llocs d’honor en les diferents categories femenines. En benjamines ha estat primera Claudia Muntada (Olius), seguida de Mar Alcanar (la Galera), i Noa Viladrich (Olius). En categoria alevina ha quedat campionat Anna Espinosa (el Perelló), seguida de les jugadores d’Olius Ysabel Pelegrina i Paula Malé, mentre que en categoria infantil el primer lloc ha estat per Carla Muntada (Olius), i el segon per Sara Fonollosa (la Sénia).


En la competició masculina, el club que ha fet més podis ha estat la Penya del Bistec de Tordera. Guerau Fuses (la Sénia), ha estat el campió de categoria bejamina, seguit de Jordi Segalés (Somiserem del Ges), i Cesc Prat (Olius). Els jugadors de la Penya del Bistec Arnau Barrera, Guiu Pla i Jordi Monfulleda han estat els tres primers en categoria alevina. En infantil també ha estat campió un jugador del club de Tordera, Abel Caballé, per davant de Jordi Martínez (Vilafranca), i Genís Sáez (la Penya del Bistec).


Ha presidit el lliurament de trofeus el Conseller d’Esports del Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona Marc Guallar, acompanyat de Ferran Herrera, president del Club de Bitlles Siuranenc d’Horta, organitzador del campionat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto 1 – Els nous campions de Catalunya


Foto 2 – Els podis de totes les categories



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades