BOWLING: ÍNGRID JULIÀ I ÀLVAR CARDONA CAMPIONS DEL MÀSTER 2021  (16.06.2021)

Íngrid Julià i Àlvar Cardona del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, campions del màster de Catalunya, darrera prova dels 24è Campionats Nacionals de Catalunya, celebrats aquest diumenge a Bowling Splau.

Cinc pals de diferència van donar la victòria a Íngrid Julià en la partida final de la defensa de posició, que va disputar contra Cristina Sanz, també del Sweetrade BC (158-153). En la partida anterior Cristina es va imposar a Maribel Monfort de l’ABCS2015 per 225 a 190.

Simultàniament es va disputar la final masculina, on Àlvar es va desfer amb comoditat del seu company d’equip Artur Colomer (289 a 178) i va donar pas a la partida final que l’enfrontava contra el primer classificat, Cristian Zueco del Club Tomahawk de Bellvís, Cristian va mantenir contra les cordes a l’Àlvar fins la darrera tirada on finalment es va imposar per 235 a 214, assolint així el títol.

El Sweetrade Bowling Club ha estat el gran triomfador de la competició amb un total de 29 medalles, 16 d’or, 11 de plata i 2 de bronze. Assolint l’or i la plata en la prova d’equips, seguits del Comarcal BC de Terrassa amb 13 medalles, 3 d’or, 3 de plata i 7 de bronze. Esportistes dels Clubs  Barcelona, Granollers i Penedès també han estat guardonats.

Un cop acabada la competició es va fer el tradicional lliurament de les medalles del màster i les diferents proves dels Campionats de Catalunya, a càrrec de, Manuel López, president del Comarcal CB, Josep Mora, president de Les Gavarres BC, Amaro Cayuela, president del CB Penedès i Andrés Sanz, vicepresident del Sweetrade BC acompanyats per Ernest Fernández, gerent de Bowling Splau, instal·lació que han acollit totes les proves de la competició.

Foto1: Podis màster