HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COPA GENERALITAT – DISPUTATS ELS SETZENS DE FINAL  (05.07.2021)
     
 

Ja s’han disputat tots els enfrontaments de l’eliminatòria de setzens de final de la  dissetena edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, on destacaven tres enfrontaments per sobre dels la resta: la Penya del Bistec – Vic Bitlles, amb victòria dels d’Osona, Guinardó – Olius, també amb victòria visitant, i Siuranenc d’Horta – Perxa d’Astor amb victòria de l’equip barceloní. També han passat ronda Colobrers, Godall i Salomó, que eren clarament favorits en els seus duels de setzens de final.


El proper diumenge 11 de juliol es disputaran tots els enfrontaments de vuitens de final, destacant el Miralcamp – Olius i el Salomó – la Galera. La resta d’enfrontaments de l’eliminatòria de vuitens seran Can Folguera – Vic Bitlles, Colobrers – Puigverd de Lleida, Viladecans – Nayox Tàrrega, Godall – Sant Martí Sarroca, Termites Llefià – El Perelló, i Emmurallats – Siuranenc d’Horta.


El següent cap de setmana es disputaran les eliminatòries de quarts de final, mentre que la final a quatre se celebrarà el dia 25 de juliol al barri de Llefià de Badalona, a les pistes del Termites Llefià.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Guinardó – Olius i Siuranenc d’Horta – Perxa d’Astor



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades