HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BADALONA ACULL LA FINAL A QUATRE DE LA COPA GENERALITAT  (23.07.2021)
     
 

Les recentment remodelades pistes de Torre Mena, al barri de Llefià de Badalona, seran l’escenari de la Final a Quatre de la 17a edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, que se celebrarà durant el matí del proper diumenge 25 de juliol organitzada pel Club de Bitlles Termites Llefià.


La jornada començarà amb la disputa de les semifinals, prevista per les 9.45 hores. Per una banda hi haurà l’enfrontament entre el Vic Bitlles, un dels equips més en forma aquest final de temporada, i el Nayox Seat Tàrrega, campió de Lliga Catalana i sots campió de Catalunya aquest any 2021. La segona semifinal enfrontarà a El Perelló, equip revelació de la competició, i el Siuranenc d’Horta, tot un clàssics en les finals de la Copa Generalitat.


Els equips vencedors dels duels de semifinals seran els protagonistes de la gran final, que començarà a les 11 del matí i promet emocions fortes. Aquesta competició posarà el punt i final a la temporada 2020/2021, una temporada marcada per la pandèmia de la Covid-19 que podem qualificar de molt bona gràcies a la implicació dels clubs de bitlles de tot el territori.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Vic Bitlles, Colobrers, Siuranenc d’Horta, la Galera, Miralcamp i el Perelló, sis dels equips que van disputar els quarts de final de la Copa Generalitat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades