HOME




   
 
BOWLING: BONS RESULTATS DE LA SELECCIÓ CATALANA  (24.07.2021)
     
 



















L’equip de la selecció catalana que es troba a Mora (Suècia) disputant un encontre amistós amb l’equip del Club Karma Bowling de Mora, ha aconseguit classificar 5 dels 6 jugadors a la final individual que se celebrarà demà.

El format de la competició ha estat per equips de sis, competint en format individual i  de parelles, les proves van començar ahir i s’han emprat  diferents patrons d’oli, tot i la dificultat dels patrons ha estat una molt bona experiència pel conjunt català.  Resultats molt ajustats entre els equips de la selecció catalana i el Club Karma Bowling de Mora, imposant-se el conjunt suec per la mínima, 91 a 87.


La final individual tindrà lloc demà al migdia amb, Luis Montfort, Lukas Andersson, Elias Ersson, Mathilda Hassa, Cristian Zueco, Carlos Domínguez, Artur Colomer i Daniel Villarroya.  


Abans de la final individual i aprofitant l’estada a Mora, participaran a l’open que organitza mensualment l’Arena Mora Bowlinghall, una experiència més que se’n portaran els nostres esportistes.


Foto: La Selecció a peu de pistes



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades