HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL C B SIURANENC D’HORTA CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT PER TERCERA VEGADA  (26.07.2021)
     
 

El C.B. Siuranenc d’Horta es proclamà campió de la dissetena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a quatre” disputada el passat diumenge 25 de juliol a les pistes de bitlles de Torre Mena, al barri de Llefià de Badalona (Barcelonès). L’equip barceloní, format per Mario Lucero, Josep Perea, David Basco, Enric Vidal i Jorge Bort es va imposar en una gran final al Auto Nayox Seat Tàrrega (387 - 369), aconseguint el seu tercer títol en aquesta competició. Els d’Horta han culminat una gran temporada amb aquest títol, després d’haver estat segons a la Lliga Catalana i tercers en el Campionat de Catalunya.


El Siuranenc va vèncer en semifinals a El Perelló, l’equip revelació de la competició, per 382 a 358 punts, després d’un molt bon inici de partida dels del Baix Ebre. En l’altra semifinal, el Nayox Tàrrega va vèncer per només un punt de diferència al Vic Bitlles (336 a 335), en una partida que van dominar d’entrada els del pla de Lleida però que van remuntar els osonencs en la segona ronda.


El lliurament de premis va estar presidit per Miguel Jurado, Regidor de l’Ajuntament de Badalona i del Districte de Llefià, acompanyat de Joan Ricard i Abel Sensarrich, president i vicepresident de la FCBB, i Joan Legua, directiu de la federació i president del C.B. Termites Llefià, organitzador de la competició. També hi van ser presents Marta Solé i Joan Francesc Brull, directius de la FCBB.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Campions i sotscampions de la Copa Generalitat, i autoritats


Retransmissió d’un reportatge pel canal Esports3 aquest dimarts


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades