BOWLING: MARIBEL MONFORT VUITENA CLASSIFICADA A L’OPEN DE PARIS   (16.08.2021)

Maribel Montfort, es classifica en vuitena posició a la final femenina de l’Open de Paris que va tenir lloc del 10 al 15 d’agost a les instal·lacions del Factory Bowling de Moussy le Neuf (Paris).

Maribel Monfort amb 2294 pals, va ser 9 en la classificació general femenina  assolint una de les 16 places per disputar la semifinal. La representant catalana va superar per 9 pals a la jugadora Lynne Walker de País de Gal·les, assolint la vuitena posició que li va donar el pas a la final.

La veterana Martina Beckel (Alemanya) que va liderar el torneig en tot moment, es va erigir com a campiona de l’Open de Paris 2021, seguida de les franceses Nadia Goron i Pepita Jaques. En categoria masculina, els nostres esportistes, tot i que es van anar superant a cada sèrie no van aconseguir cap plaça per disputar les semifinals, Hermann Wimmer, també d’Alemanya va ser el campió.