HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA PENYA DEL BISTEC S’EMPORTA ELS PRIMERS TROFEUS DE LA TEMPORADA  (06.09.2021)
     
 

El C.B. la Penya del Bistec, actual campió de Catalunya, s’ha proclamat campió de la dotzena edició del Gran Premi Catalunya i de la Supercopa de bitlles catalanes. Ambdós trofeus s’han disputat el dissabte 4 de setembre a les pistes de Salomó (Tarragonès), i han servit per posar punt i final als actes de celebració de la creació de la Secció de Bitlles de la Societat Cultural Salamonenca.


La Supercopa ha enfrontat  el campió de Catalunya, el C.B. la Penya del Bistec, format per Biel Poch, Jaime López, Marià Pérez, Llorenç Serra i Joaquim Caballé, amb el campió de la Copa Generalitat, el C.B. Siuranenc d’Horta. Han competit amb aquests dos equips pel Gran Premi Catalunya l’equip amfitrió, el Salomó, a més de les Seleccions Catalanes Infantil, Sub 25 i Absolutes, tant masculina com femenina, formades per bitllaires de 15 clubs diferents de tot Catalunya.


En les dues partides disputades la Penya del Bistec ha obtingut un total de 755 punts (381 + 374). El segon millor equip ha estat la Selecció Catalana Absoluta Masculina amb 745 punts, seguit de la Selecció Femenina (734), el Siuranenc d’Horta (696), Salomó (687), la Selecció Sub 25 (679), i la Selecció Infantil (616).


En el lliurament de trofeus i records ha estat presidit per Antoni Virgili, alcalde de Salomó, acompanyat de Eloi Sánchez, regidor d’esports, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Joan Borràs, president de la Societat Cultural Salamonenca.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Penya del Bistec, trofeus i vista general


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades