HOME




   
 
BITLLES CATALANES: OLIUS ACULL EL TERRITORIAL INDIVIDUAL DE LLEIDA  (15.09.2021)
     
 

El proper diumenge 19 de setembre, les pistes de bitlles de la plaça de l’Olivera de El Pi de Sant Just, Olius (Solsonès), seran l'escenari de la tercera edició del Campionat Territorial Individual de Lleida. A partir de les 9 del matí es podrà veure en acció als millors jugadors i jugadores de les comarques lleidatanes.


En total hi participaran 40 esportistes (30 homes i 10 dones), 4 d’ells, dos nois i dues noies, de categoria Sub 25. Representen  a 7 clubs diferents, sent el C.B. Olius, amb 13 bitllaires, el club més representat, seguit del Bellpuig amb 7 i el Tàrrega amb 6 bitllaires. Tots els participants disputaran dues partides, i un cop sumades les puntuacions, els 10 millors homes i les 5 millors dones disputaran la gran final.

El campionat està organitzat pel C.B. Olius en estreta col·laboració amb la delegació a Lleida de la Federació Catalana de Bitlles, encapçalada per Koen Balcaen, delegat territorial, i Dolors Florensa. L’organització compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olius i el Consell Comarcal del Solsonès, a més del patrocini de diferents comerços de la zona.


Foto: Cartell del Campionat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades