BITLLES CATALANES: DOLORS TORRES I MIGUEL FERRER CAMPIONS DE LLEIDA  (21.09.2021)

Dolors Torres i Miguel Ferrer, tots dos del C.B. Olius, es van proclamar campions en la tercera edició del Campionat Territorial Individual de Lleida celebrat a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), el passat 19 de setembre, organitzat pel C.B. Olius i que va comptar amb la participació de 40 esportistes, 30 homes i 10 dones, representant a 7 clubs de les Terres de Ponent.

El campionat es va celebrar seguint el format del Campionat de Catalunya Individual. Tots els participants, que van obtenir la classificació gràcies als Circuits Individuals 2021, van disputar dues partides de classificació, i un cop sumades les puntuacions, es van classificar per la final els 10 millors homes i les 5 millors dones. En la final, Dolors Torres es va imposar a Mariana Nicoleta Nastasia (Olius), i Rosa Solé (Bellpuig),  segona i tercera classificades en categoria femenina. En categoria masculina, darrera de Miguel Ferrar, van classificar-se Jordi Vilanova (Nayox Tàrrega), i Manel Font (Castellserà).

En finalitzar el campionat es van lliurar els preceptius trofeus als millors jugadors i jugadores. Es van encarregar de fer-ho l’alcalde d’Olius Toni Màrquez, acompanyat de Xavier Castellana, Senador i Conseller del Consell Comarcal del Solsonès, Koen Balcaen, delegat de la FCBB a Lleida i president del C.B. Olius, i Dolors Florensa, directiva de la FCBB.