HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA GALERA A MILLOR EQUIP DE LA PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA  (05.10.2021)
     
 

La Galera A és el primer líder de la primera divisió de la Lliga Catalana de bitlles, un cop disputada la primera jornada d’aquesta competició, en la que participen 79 equips sènior i 7 d’infantils de tot Catalunya. Els del Montsià van fer un total de 609 punts i 51 bitlles, repartits en dues fantàstiques partides de 291 i 318 punts.


En segona posició darrera els galerencs, es troba el Nayox Tàrrega A, campió de la temporada passada, amb un total de 607 punts, i tercer és el Olius A amb 602. Sagrada Família A i Amposta són els líders dels dos grups de segona divisió, amb 565 i 589 punts respectivament. En el grup 1 Olius B és segon, mentre que en el grup 2 és el Masdenverge qui ocupa la segona posició. Nayox Tàrrega B lidera la tercera divisió amb 549 punts, davant de Termites Llefià B i Emmurallats Muralles.


El cap de setmana 16/17 d’octubre es disputarà la segona jornada de la Lliga Catalana. En aquesta jornada s’incorporaran a la competició els  set equips de categoria Infantil inscrit a la lliga. Tres d’aquests equips són del C.B. Olius, metre que els altres quatre son la Penya del Bistec de Tordera, la Galera, la Sénia i Perelló.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Galera A – Perea i Martínez (Siuranenc) van fer 90 punts – Tots els bitllaires a la seu de Bellpuig


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades