HOME




   
 
BOWLING: DOL AL BOWLING CATALÀ PEL DECÈS DE ROSA MARIA PASCUAL   (07.10.2021)
     
 
La Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i especialment el bowling català, està de dol per la pèrdua de Rosa Maria Pascual, que ha mort el 6 d’octubre a l’edat de 82 anys a Barcelona, excel·lent jugadora i companya d’equip, molt estimada i respectada per companys i companyes.


Rosa Maria Pascual es formà com a jugadora al Club de la Universitat Politècnica de Mèxic al 1970. A Catalunya formà part dels clubs de 7 a 9, Joventut, Sitges i Límit. Tongués com a entrenadors Dick Weber, Paco Ballesteros, Irma Urrea i Leo Klitte. Formà part de la selecció espanyola i de la selecció catalana, del 1977 al 1994.


La seva trajectòria esportiva tingué èxits tant a nivell individual com per equips: Campionats d’Espanya Individual, per parelles, per Trios, per Equip de 5. Campiona de Catalunya. Trofeo Florentino Carreras. Cal destacar el premi del diari Sport (1981) a la millor jugadora de bowling.


Obtingué 3 medalles a la Copa d’Europa de Campions, plata 191 a Hèlsinki (Finlàndia), plata a Aalborg (Dinamarca) 1983 i bronze al 1982 a Boraas (Suècia).





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades