HOME




   
 
BOWLING: EL MEDITERRÀNIA B C, LÍDERS DE LA 2A DIVISIÓ   (12.10.2021)
     
 

Els equips A i B del Mediterrània Bowling Club de Barcelona, lideren la classificació de la 2a divisió de Lliga Catalana, els dos equips van resultar invictes la primera jornada celebrada els dies 2 i 3 d’octubre a les instal·lacions de Ilusiona Splau.


L’equip A format per, Carlos García, David Vizcaíno, Eric Mata, Francisco Menéndez i Carlos Sánchez, avantatgen amb 7 punts al 2n classificat C.B. Penedès del Vendrell el 3r lloc en la classificació provisional l’ocupa el Nou Bowling Club de Mataró.


Pel que fa als equips del grup B,  l’avantatge respecte al segon és de només 3 punts, el conjunt del Mediterrània el formen, Kristian Colmenar, Pedro Jimenez, Eduard Grau, Adrià Mejía, Carlos Iranzo  i Jaume López, l’equip A del C.B. Terrassa i del C.B. Barcelona completen la classificació dels 3 primers.


La propera jornada se celebrarà els dies 20 i 21 de novembre, els escenaris seran les pistes de Bowling El Vendrell pels equips del grup A mentre que New Parck Vallès de Terrassa acollirà als equips del grup B.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto:  Equips A i B del Mediterrània B.C.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades