HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EXCEL·LENT JORNADA DE COMPETICIÓ INDIVIDUAL  (25.10.2021)
     
 

Més de 400 esportistes de 43 clubs de tot el país han competit en la primera jornada de l’onzena edició dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, que s’han posat en marxa aquest passat cap de setmana 23/24 d’octubre. Una jornada que ha estat marcada per l’excel·lent nivell de joc dels bitllaires, i s’han aconseguit fins a 20 partides perfectes (90 punts).


Les millors jugadores en les diferents categories femenines han estat Teresa Botet (Palamós), en categoria sènior, Nadia Segura (Fartucs Bitlles), en sub 25, i Carme Canals (Olius), en la nova categoria supersènior per a majors de 70 anys. Pel què fa a les categories del Circuit Infantil, benjamina, alevina i infantil, han estat respectivament Claudia Muntada (Olius), Laia Riu (Fartucs Bitlles), i Carla Muntada (Olius).


En homes, José Cruz (Colobrers), ha estat els millor en categoria sènior, aconseguint fer dues partides de 90 punts de les tres disputades, mentre que en sub 25 i supersènior qui més han puntuat han estat Biel Poch (la Penya del Bistec), i Tonet Martí (Sant Jaume de Bellpuig). Jordi Segalés (Somiserem del Ges), Bernat Puigpinós (Olius), i Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), han estat els millors en les categories benjamina, alevina i infantil.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 27/28 de novembre.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Olius, Igualada i Salomó – Panisello, Bonfiil, Limbos i Castillo van aconseguir un 90


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades