HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NAYOX TÀRREGA ES MANTÉ LÍDER DE LA LLIGA CATALANA  (15.11.2021)
     
 
Diumenge festiu pel Club de Bitlles Tàrrega. A més de mantenir amb solvència el liderat de la Primera Divisió de la Lliga Catalana de bitlles, els de la capital de l’Urgell van estrenar les seves noves pistes, ubicades en un terreny cedit per l’ajuntament a la zona esportiva de la ciutat. A la festa s’hi va unir el segon equip del club, el Dental Tàrrega/Guissona, que lidera còmodament la Tercera Divisió.




A primera, darrera el Nayox Tàrrega, s’ha situat en segona posició el Igualada, que ha estat el millor equip de la jornada després de realitzar dues fantàstiques partides (318 i 308 punts), i que supera per només dos punts als Alls Secs Piquen de Mont-ras i per deu al Siuranenc d’Horta A, que ha escalat fins a la quarta posició de la classificació. A Segona Divisió el Sagrada Família A lidera el Grup 1, mentre que el Ponts és el líder destacat del Grup 2

El proper cap de setmana 20/21 de novembre es disputarà la quarta jornada de la Lliga Catalana, mentre que els dies 27 i 28 d’aquest mateix mes tornarà la competició individual, amb la celebració de la segona jornada dels Circuits Sènior, Sub 25 i Infantil.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Galera, Badalona i Calella van acollir jornada de Lliga – Tots els bitllaires sènior del C.B. Olius



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades