HOME

BOLOS LEONESES: JOSÉ BRETONES CAMPIÓ DEL MÀSTER 2021  (22.11.2021)

José Bretones del Club de Bolos Leoneses d’Horta nou campió del màster de Catalunya, celebrat dissabte 20 de novembre a les pistes d’Horta situades a la plaça de la Clota.

El bon nivell dels participants va mantenir l’emoció fins a la darrera tirada, finalment la regularitat de joc en totes les tirades va donar la victòria a José Bretones amb 564 punts, seguit dels jugadors del Negrillón de l’Hospitalet, en segona posició Ramon Cuesta  amb 533 punts i completant el podi de primera categoria, Daniel Diez amb 530 punts.

El podi de segona, Andrés González del Negrillón, amb 611 punts, va guanyar amb comoditat  als seus contrincants, Luis Manuel Gonzalez del Club d’Horta amb 569 punts i en tercer lloc Manuel Marcos del Negrillón amb 560 punts.

També vam prendre part la competició, Jesús González, Lucinio Llamas, Agustin Moreno, Santiago Martínez, Gregorio Valcarcel, Rogelio Marcos i Domiciano Fernández.

El tradicional lliurament de trofeus va tancar la jornada esportiva, els guardonats els van rebre de mans de Joan Ricart, president de la Federació de Bitlles i Bowling.

La competició ha estat organitzada pel Club de Bolos Leoneses de Horta, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.