HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS – BONS RESULTATS TOT I EL FRED DEL CAP DE SETMANA  (29.11.2021)
     
 

Tot i fer un cap de setmana ventós i fred, s’han obtingut bons resultats en la segona jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, que s’ha celebrat en 15 seus diferents repartides per tot el territori català. Només en una de les seus previstes, Igualada (Anoia), no es va poder jugar a causa del fort vent que hi feia dissabte matí.


Les millors jugadores en les diferents classificacions femenines són Milagros Prieto (Igualada), en categoria sènior, mentre que en categoria sub 25 és Nadia Segura (Fartucs Bitlles), qui encapçala la classificació. Carla Muntada (Olius), Alba Riu (Fartucs Bitlles), i Noa Viladrich (Olius), són líders de les categories infantil, alevina i benjamina respectivament.


En homes, Celestino Ramos (COP), lidera la classificació sènior, i Edgar Xuriguera (Ponts), és el millor jugador sub 25 després de dues jornades. En les categories més joves, encapçalen les classificacions Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), infantil, Bernat Puigpinós (Olius), alevina, i Ramon Vilaseca (Olius), que gràcies a la seva partida perfecta de 90 punts passa a liderar la classificació benjamin.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 5/6 de febrer de 2022.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: St. Feliu de Buixalleu, Badalona i Llofriu – Els germans Cruz (Colobrers) van aconseguir un 90


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades