HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – ALLS SECS PIQUEN RECUPERA POSICIONS  (21.12.2021)
     
 

La millor actuació d’un equip del que portem de Lliga Catalana ha permès a Alls Secs Piquen de Mont-ras passar de la cinquena a la tercera posició en la classificació de Primera Divisió. L’equip del Baix Empordà, format per Jordi Burgas, Tello Berrocal, Rafa Contreras, Maria Cuenca, Joan Segura i José Luís Sánchez, ha realitzat dues fantàstiques partides (326+322), per aconseguir un total de 648 punts, rècord de la temporada.


El Nayox Tàrrega també va estar molt encertat (304+310), i manté el liderat, mentre que el Siuranenc A, segon classificat, disputarà les partides corresponents a la sisena jornada el proper mes de gener. Al Grup 1 de Segona Divisió, el COP de Barcelona, s’ha situat a només 6 punts del líder, el Sagrada Família, mentre que en el Grup 2 Ponts i Amposta continuen primer i segon.


A Tercera Divisió segueix líder el Dental Tàrrega/Guissona, per davant de Fora Forat Vinaròs i Perelló C que han intercanviat el segon i tercer lloc entre ells. Sagrada Família B, Olius C i Termites Llefià B completen les sis places d’ascens a Segona Divisió.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Fogars de la Selva va acollir els equips del Grup 6 de Lliga Catalana


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades