BOWLING: AXEL GUIMÓ CAMPIÓ DE L’ OPEN MEDITERRÀNIA  (22.12.2021)

Axel Guimó del Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, va guanyar el 3r Open Mediterrània Chritsmas Challenge , celebrat a les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat els dies 20 i 21 de desembre.

Els 24 classificats per a la final van disputar dues partides per decidir el campió, els  resultats van anar tant ajustats entre els cinc millors que van fer vibrar als espectadors en el decurs de la final, Axel Guimó amb 471 pals va aconseguir el títol seguit d’Eduardo Grau del Mediterrània BC amb 453 pals, en tercera posició, Andrés Sanz del Sweetrade BC amb 450 pals, amb 440 Daniel Martínez també del Mediterrània i anima mater del torneig va ser quart i tancant la classificació dels 5, Moises Pérez (437 pals) del Diagonal i campió de la darrera edició.

Acabada la competició es va fer el tradicional lliurament de premis de mans de Daniel Gonzalez, president del Mediterrània Bowling Club.

Un total de 39 esportistes van prendre part a la competició, excel·lentment organitzada pel Mediterrània BC, que ha comptat amb el patrocini de Rianxeira i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.