HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MÉS DE 100 BITLLAIRES AL TORNEIG DE REIS DE CALELLA  (14.01.2022)
     
 

El passat diumenge 9 de gener es va celebrar la divuitena edició del Torneig de Reis de Calella (Maresme), amb la participació de més de 100 bitllaires representant a 21 equips, 14 de federats i 7 de diverses entitats de Calella i Pineda. Un gran ambient festiu i de germanor va acompanyar les bones puntuacions realitzades pels equips presents en el tradicional campionat organitzat per les associacions Gent de Barri de Pequín i Calella Marxa.


El Perxa d’Astor, de Sant Feliu de Buixalleu, va ser el millor equip de la matinal amb un total de 715 punts, seguit del Siuranenc d’Horta A i el Sagrada Família, tots dos de Barcelona, que van ser segon i tercer amb 707 i 706 punts respectivament. L’Esplai de Calella, amb 589 punts, va ser el millor equip no federat, seguit de la Junta Calella Marxa i Calella Decideix.


En l’apartat individual van destacar José Luís González (Sagrada Família), i Sixte Morera (Siuranenc B), amb 158 i 157 punts respectivament. Fins a 11 bitllaires van aconseguir arribar als 150 punts en la suma de les dues partides disputades. El millor jugador no federat va ser Joan Ferrer, de Calella Decideix, amb 134 punts.


 Foto: Perxa d’Astor – José Luís González – Diferents moments de la jornada


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades