BOWLING: DIAGONAL I SWEETRADE COMENCEN FORT ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (20.01.2022)

Bons resultats en general en la primera sèrie dels 25è Campionats Nacionals de Catalunya, que va tenir lloc la passada setmana a les instal·lacions Ilusiona Splau, situades a Cornellà de Llobregat.

En la sèrie disputada dissabte, Rubèn Sanz del Sweetrade Bowling Club - Les Franqueses i Carlos García del Mediterrània Bowling Club de Barcelona van estar a punt d’assolir la partida perfecte (300 pals) amb 298 i 299 respectivament.

Els components dels equips del Diagonal i Sweetrade son els més destacats, en la prova individual masculina, Axel Guimó del BC Diagonal amb 1369 va al capdavant de la classificació, seguir de Rubèn Sanz del Sweetrade BC amb 1363 pals, el tercer lloc és per Moisés Pérez del Diagonal amb 1323. En la prova de parelles, Axel i Moi encapçalen la classificació, seguits de la parella Carlos Dominguez - Manel Gimeno i Rubèn Sanz i Andrés Sanz del Sweetrade BC. En categoria femenina cal destacar els resultats de Cristina Sanz del Sweetrade amb una magnifica sèrie de 1311, Cristina va al capdavant amb molta avantatge respecte la segona i tercera classificada.

La segona sèrie dels Campionats de Catalunya, es disputarà a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa  del 7 al 13 de març