HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TORNA LA LLIGA CATALANA  (25.01.2022)
     
 

Aquest cap de setmana 29/30 de gener, es reprèn la competició per equips de bitlles catalanes amb la celebració de la 7a jornada de la Lliga Catalana i la 4a de la Lliga Infantil. La jornada es disputarà en 12 seus diferents repartides per tot el territori català.


La lluita per les primeres posicions a 1a divisió l’encapçala el Nayox Tàrrega, amb un còmode avantatge sobre el Alls Secs Piquen de Mont-ras i el Siuranenc d’Horta, a qui pressionen la Penya del Bistec de Tordera i el Igualada. En el Grup A de 2a divisió Sagrada Família i COP, tots dos de Barcelona, tenen molts números per disputar la fase d’ascens. Els seus rivals seran el Ponts, líder destacat del Grup B, i el que finalment quedi en segon lloc entre el Amposta, Perelló A, Siuranenc B i Vilabrú de Palafrugell. A tercera és primer de la classificació el Dental Tàrrega/Guissona amb molta diferència sobre el Fora Forat de Vinaròs i Perelló C.



Els 7 equips que competeixen en la Lliga Infantil també reprendran l’activitat aquest cap de setmana. El Olius Júnior A intentarà ampliar l’avantatge que té sobre el segon classificat, la Penya del Bistec i la resta de competidors. En tercera posició hi trobem a la Sénia, per davant de de l’Olius B, la Galera, Olius C i Perelló.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Imatges de la Lliga Catalana i la Lliga Infantil




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades