HOME




   
 
BITLLES CATALANES: AMPOSTA, MASDENVERGE I VINARÒS REBEN EL SEU JOC DE BITLLES  (02.02.2022)
     
 

Diumenge 30 de gener, en el marc de la setena jornada de la Lliga Catalana de bitlles 2021/2022, Joan Francesc Brull i Natàlia Verge, directius de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, van fer el lliurament de jocs de bitlles als clubs d’Amposta, Masdenverge i Vinaròs, que se sumen així a la llista de clubs que han estat premiats per la FCBB per la seva constància en la promoció i difusió de les bitlles catalanes.


Durant el mes de gener també han rebut un joc de bitlles diferents clubs de les comarques de Lleida. Ivars d’Urgell, Castellserà, l’Albagés, Miralcamp, Ponts, Puigverd i Torà, als que cal afegir a l’Olius, Bellpuig i Tàrrega que van rebre els jocs durant la temporada passada.


Poblenou, Guinardó, Emmurallats (Hostalric), i Mallorquines-Sils també han rebut el material de joc de la federació, i en les properes setmanes ho faran 11 clubs més. En les dues últimes temporades, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling haurà repartit més de 50 jocs de bitlles entre els seus associats.


Foto: Joan Francesc Brull i Natàlia Verge amb els bitllaires d’Amposta, Masdenverge i Vinaròs



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades