HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA - NAYOX TÀRREGA, UN LÍDER MOLT SÒLID  (03.02.2022)
     
 

El Nayox Seat Tàrrega segueix liderant la primera divisió de la Lliga Catalana de bitlles, un cop disputades 7 jornada (14 partides), i augmenta el seu avantatge respecte a Alls Secs Piquen, segon classificat, la Penya del Bistec, tercer, i Siuranenc d’Horta que ha baixat fins la quarta posició després de dues jornades una mica fluixes. L’equip de l’Urgell va tornar a ser el millor de la jornada amb un total de 624 punts (303 + 321).


Al Grup 1 de segona divisió segueixen ocupant les dues primeres posicions els equips barcelonins Sagrada Família i COP, tot i que Emmurallats Castell (Hostalric), va tenir una gran actuació i va retallar diferències (580 punts). En el Grup 2 el Ponts continua líder, però gràcies a una brillant actuació, Perelló A (586), i Vilabrú (578), han avançat a l’Amposta, que baixa fins la quarta posició.


A Tercera Divisió segueix líder el Dental Tàrrega/Guissona tot i no tenir massa bon dia (520 punts), per davant de Fora Forat Vinaròs, Sagrada Família B, Olius C, Perelló C, que perd dues posicions a la classificació, i Va Tornem-hi, de Palau-solità i Plegamans, que ha passat a ocupar la última plaça que dona dret a l’ascens de categoria.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto: Imatges d’Hostalric i Tordera. Karla Díaz (Fartucs) va fer el seu primer 90 a les pistes del Siuranenc


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades