HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA COPA GENERALITAT ES POSA EN MARXA EL PROPER CAP DE SETMANA  (15.03.2022)
     
 

El proper cap de setmana 19/20 de març es posa en marxa la 18a edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, amb la disputa de l’eliminatòria de setzens de final. En total participen en aquesta competició 26 equips de tot Catalunya, entre ells el Siuranenc d’Horta, tricampió d’aquesta competició i que començarà a defensar el títol en els vuitens de final contra el vencedor de l’enfrontament entre Emmurallats d’Hostalric i Sant Martí Sarroca.


En aquesta primera eliminatòria es viuran duels molt interessants, com el que enfrontarà a la Galera amb l’actual campió de Catalunya, la Penya del Bistec. També destaquen els enfrontaments de primer nivell entre Llofriu – Perxa d’Astor i Olius – Perelló. A Palafrugell, el C.E. Raimat debutarà en una competició oficial de bitlles catalanes enfrontant-se al Vilabrú, històric club de les comarques gironines.


Els vuitens de final se celebraran el cap de setmana 7/8 de maig, mentre que el dia 5 de juny, Hostalric acollirà la Final a Vuit, organitzada enguany pel C.B. Emmurallats


 


Foto: C.B. Siuranenc d’Horta, defensor del títol. Les pistes d’Hostalric acolliran la Final a Vuit

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades