HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NOVA JORNADA DE LLIGA CATALANA  (30.03.2022)
     
 

Aquest cap de setmana 2/3 d’abril, es disputarà la 11a jornada de la Lliga Catalana, 3a de la segona fase pels equips de 1a divisió i els 2a que lluiten per pujar de categoria. En el Grup pel títol de lliga, el líder Alls Secs Piquen de Mont-ras (Baix Empordà), rebrà aquest dissabte al Siuranenc d’Horta (Barcelona), mentre que la Penya del Bistec de Tordera (Maresme), visitarà diumenge les pistes del Nayox Tàrrega (Urgell), en un enfrontament que reviurà la final del Campionat de Catalunya de la temporada passada.


En la lluita per pujar a 1a Divisió, els equips barcelonins COP i Sagrada família rebran a les pistes de Vall d’Hebron i Plaça Gaudí respectivament al Perelló (Baix Ebre), i el Ponts (Noguera), en un duels que es preveuen molt interessants. A 3a Divisió continuen al capdavant de la classificació el Dental Tàrrega, seguit de l’Olius C i el Sagrada Família B.


Així mateix, els equips de la Lliga Catalana Infantil disputaran la 6a i penúltima jornada de la competició, que comanda amb autoritat l’Olius Junior A, seguit de la Penya del Bistec. La lluita pel tercer lloc l’encapçala l’Olius Junior B davant de la Sénia i la Galera. La última jornada de la Lliga Catalana Infantil es disputarà a Igualada el diumenge 8 de maig de 2022.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Siuranenc d’Horta i Nayox Tàrrega van protagonitzar un duel molt emocionat. Olius va acollir jornada de lliga


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades